<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=616451241803191&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Afgewezen door de bank, met open armen ontvangen door Immotheker Finotheker

09 oktober 2019

Immotheker Finotheker is er voor personen van alle leeftijden. Dat bevestigt ook Fibe de Pauw, een 23-jarige verpleegster uit Zelzate. Fibe heeft sinds twee jaar een vaste relatie en een jaar geleden trok ze bij haar vriend in. Maar met haar ondernemend karakter wilt ze ook een eigen woning kopen. En dus kwam ze bij ons aankloppen.

Een eigen appartement, een eigen investering

Fibe is graag voorbereid op alle mogelijke levenssituaties. Ze kwam met het idee om een appartement te kopen en vervolgens te verhuren. Zo verzekert ze niet alleen een extra inkomen, maar heeft ze ook iets achter de hand moest ze onverwachts alleen komen te staan.

We zijn eerst naar de bank gegaan, maar daar kregen we meteen negatief advies. Ik zou eerst nog vijftien jaar moeten sparen”, vertelt Fibe.

Het gesprek met de bankier verliep erg stroef en niet zoals gehoopt. Dan zag mijn papa het artikel van Immotheker Finotheker in het Reclameblad. We hebben contact opgenomen met Christ en dat was meteen een veel positiever gesprek.”

Begrip, persoonlijk advies en klare taal

Op amper een kwartier tijd wist Fibe wat ze wilde weten. Het is voor haar dus wel degelijk interessant om in haar situatie een eigen appartement te kopen. Daar hoeft ze heus niet nog jaren voor te sparen. Christ informeerde zijn cliënt op een laagdrempelige manier, met eerlijk advies en in duidelijke taal.

Voor mij was schuldsaldoverzekering een woord dat ik nog nooit gehoord had, laat staan dat ik wist wat het betekende. Nu is dat allemaal heel duidelijk voor mij”, bevestigt Fibe.

Immotheker Finotheker maakt het verschil

“Alles van mails en telefoons gaat via dezelfde persoon, dat vind ik heel aangenaam. Als ik Christ bel, word ik meteen geholpen. Letterlijk. Bij grotere instanties duurt het vaak heel lang vooraleer je een reactie krijgt en word je van hier naar daar gestuurd. Bij Immotheker Finotheker geven ze je direct een betrouwbaar antwoord.”

zelzate

Zit jij net zoals Fibe met financiële zorgen? Verlang jij ook naar een verhelderend gesprek zonder bijbedoelingen? Ga langs bij een kantoor in je buurt en vertel ons jouw verhaal. Wij luisteren graag.

Maak een afspraak

Ook interessant

blogposts over Wonen