<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=3611446539079698&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Een Fransman, Ch’ti uit de agrarische sector werd Immotheker Finotheker in Nijvel

15 juli 2019

Een Fransman, Ch’ti uit de agrarische sector werd Immotheker Finotheker in Nijvel.

Think different is echt zijn ding.

Waarom koos je voor Immotheker Finotheker toen je van baan veranderde?

"Ik heb voor Immotheker Finotheker gekozen omdat het een bedrijf is dat de waarden nastreeft die ik zelf ook heb."

Wat vind je nog meer van belang?

“ Voor mezelf is het feit dat je onafhankelijk bent van bank- en verzekeringsinstellingen. Een adviseur van een bank komt vrijwel altijd bij een product van de eigen organisatie uit. Bij Immotheker wordt advies gegeven op basis van feitelijke gegevens, die na een grondige analyse worden afgewogen naar verschillende marktpartijen.

Het is heerlijk om een mate van vrijheid te hebben, echt een vrije ondernemer te zijn..”

Verder is het heerlijk om een mate van vrijheid te hebben, echt een vrije ondernemer te zijn. Daar hecht ik ook veel belang aan. Elke dag komt er een nieuwe uitdaging langs. Ook dit is voor mij een bron van motivatie.

Twee jaar na mijn start ben ik zeer tevreden met de evolutie. Mijn kennis van hypothecaire leningen is aardig op peil. Nu wil ik ook het Finotheker gedeelte verder ontwikkelen. Ik heb al een goede kennis van pensioensparen, maar ik wil dit graag uitbreiden naar beleggingen. De verzekeringscomponent kan ook samen met bestaande klanten worden ontwikkeld. Financiële planning voor iedereen is onze doelstelling. De resultaten mogen er zijn.

Een echt privéleven vind ik ook belangrijk.

" We hebben twee kinderen en hen wil ik, ondanks al mijn werk, kwaliteitstijd geven. Ik heb ook de verantwoordelijkheid over de familie boerderij in Noord Frankrijk. Verder is de oogsttijd, meer specifiek de tarweoogst, een heerlijke tijd om te ontspannen. Geen telefoon, geen tablet die piept, maar met elkaar hard werken om daarna, ' s-avonds een heerlijke, voedzame maaltijd te gebruiken. Natuurlijk wordt er dan veel gelachen, het is gewoonweg fantastisch. Ik doe dit al sinds mijn kindertijd. Dit alles behoort dan ook tot de waarden die me bijzonder dierbaar zijn.

Ik ben getrouwd met Amandine, echt een Frans-Belgische verbintenis (vive l' Europe) we hebben twee kinderen.

Immotheker Finotheker worden bleek voor mij een prima keus. “

Word jij één van onze 25 nieuwe financiële adviseurs / kantoorhouders?

Immotheker Finotheker blijft groeien en daarom zoeken wij maar liefst 25 financiële adviseurs om dit jaar nog te starten. Om straks je eigen kantoor te openen of als versterking in een bestaand kantoor.

Bekijk onze vacatures