<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=3611446539079698&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Elisabeth Van den Neste koos voor Immotheker Finotheker door het ijzersterk merk

15 juli 2019

Via een vriend raakte Elisabeth Van den Neste enthousiast voor Immotheker Finotheker

Het is een ijzersterk merk met een rotsvast imago.

Waarom koos je voor Immotheker Finotheker toen je van baan veranderde?

“ Een vriend van mij was klant geworden van een Immotheker-Finotheker in Brussel en hij vertelde erover. Ik had nog nooit in de financiële wereld gewerkt, maar raakte toch geïnteresseerd in dit bedrijf omdat hij er zo enthousiast over sprak.

Bij een Immotheker kantoor kon ik enkele gesprekken met klanten bijwonen en werd even later zelf minstens even enthousiast. Ik besloot te solliciteren bij Immotheker Finotheker.

De oprichter verwelkomde me vriendelijk en liet me met deze bijzondere onderneming kennismaken. De filosofie van dit bedrijf, de klant echt centraal stellen en oplossingen zoeken in het belang van de klant, spraken me enorm aan. Ik aarzelde geen seconde om te beginnen.

De filosofie van het bedrijf is heel bijzonder. We zijn geen kredietverkopers, maar geven breed advies in volledige onafhankelijkheid, aangezien we meerdere financiële partners hebben en we op dezelfde manier worden beloond, ongeacht de partner."

“We zijn geen kredietverkopers, maar geven breed advies in volledige onafhankelijkheid”

De kwaliteit van onze software is ook bijzonder, we vergelijken de voor- en nadelen van heel veel kredieten en kredietinstellingen.

Wat ook helpt is de reputatie en marketingstrategie van Immotheker Finotheker. De klanten komen op eigen houtje via de website van Immotheker Finotheker of via mond-tot-mondreclame. De marketing afdeling bestaat uit top professionals.

De in het businessplan gebudgetteerde resultaten van Immotheker werden bij mij in het eerste volledige jaar bereikt. In het tweede jaar werd het budget stevig overtroffen. En dat is geweldig natuurlijk.

We werken zelfstandig maar als we hulp nodig hebben is Immotheker er om ons te ondersteunen. “

Waar maakt Immotheker Finotheker het verschil?

Immotheker Finotheker is een ijzersterk merk. De klant staat centraal en klanten waarderen ons bedrijf met gemiddeld een 9,2. Dat biedt toekomstperspectief.

Word jij één van onze 25 nieuwe financiële adviseurs / kantoorhouders?

Immotheker Finotheker blijft groeien en daarom zoeken wij maar liefst 25 financiële adviseurs om dit jaar nog te starten. Om straks je eigen kantoor te openen of als versterking in een bestaand kantoor.

Bekijk onze vacatures