Immotheker Finotheker opent tweede kantoor in Brugge

Het is u vast al opgevallen: banken en andere dienstverleners sluiten almaar meer fysieke kantoren. Grote uitzondering is Immotheker Finotheker, dat net nog een in Zoersel opende. Waarom gaan zij in tegen de heersende trend?

Christophe Verhaeghe is met zijn kantoor in Brugge maar liefst het 55ste Immotheker Finotheker-kantoor in ons land. Samen hielpen zij al meer dan 200.000 mensen aan een voordelig woonkrediet op maat. We vroegen Christophe waarom Immotheker Finotheker blijft investeren in nieuwe kantoren.

Christophe Verhaeghe: 'Volgens mij zijn er twee aspecten. Eerst en vooral is er de werkwijze van Immotheker Finotheker. Online is er heel veel info te vinden over woonkredieten, beleggingen en verzekeringen. Maar helaas ook veel onzin. En banken zijn natuurlijk geneigd om enkel hun eigen producten te pushen. Bij ons ben je wél zeker van correct én onafhankelijk advies.'

Uw ideale woonkrediet of spaarplan moet passen in de context van uw volledige situatie, vandaag én morgen.

Wat is de rol daarin van jullie uitgebreide netwerk van kantoren?

Christophe Verhaeghe: 'Naast onze onpartijdigheid speelt hier het tweede aspect: persoonlijk advies. Elke Immotheker Finotheker is een ervaren specialist, maar ook een mens van vlees en bloed. In een gesprek van mens tot mens kun je iemand veel beter leren kennen en dus ook beter helpen. Uw ideale woonkrediet of financieel plan moet passen in de context van uw volledige situatie, vandaag én morgen. Wie zo'n plan na drie minuten uit de printer laat rollen, geeft u niet het beste advies.

 Hoe gaat zo'n vrijblijvend gesprek bij Immotheker Finotheker in zijn werk?

Christophe Verhaeghe: 'Veel mensen doen eerst een online simulatie op onze website. Zo krijg je een goed beeld van hoeveel je kan lenen, of hoeveel je moet sparen om te kunnen stoppen met werken. Maar enkel een gesprek levert écht perfect advies op. Weet dat zo'n eerste gesprek bij ons al gauw een uur duurt. Ja, wij maken tijd voor onze klanten. Hoe kan ik anders sterk advies geven dat ook juridisch en fiscaal onderbouwd is? Een woonkrediet, bijvoorbeeld, is veel meer dan een lage rentevoet. Wij vergelijken constant meer dan 2.000 verschillende formules bij 16 banken. Alsof je in één moeite bij 16 banken langsgaat en dan een mooi overzicht krijgt van al je opties, zonder verborgen agenda. Waar vind je dat nog?'

Wilt u ook onafhankelijk advies voor uw woonkrediet of financiële planning? Bel Christophe: 050/66.61.97. (Immotheker Finotheker Brugge (Sint-Kruis), Maalsesteenweg 126).


Maak hier een afspraak