Jan Longeval versterkt het Investeringscomité voor alle beleggingsklanten van Immotheker Finotheker

06 augustus 2019

Jan Longeval is een man met een vrije geest en is een volstrekt onafhankelijk lid.

Immotheker Finotheker streeft constant naar betere prestaties, ook als het gaat om het rendement van sparen en beleggen. Maar niet alleen dat. Ook als het gaat om ethiek en duurzaamheid, stellen onze klanten en stellen wij hoge eisen. We zijn daarom verheugd u te kunnen meedelen dat Jan Longeval het Investeringscomité van Immotheker Finotheker is komen versterken.

Wat achtergrond informatie:

Jan Longeval is één van België ‘s grootste experten op het vlak van beurs en beleggen. Hij geeft les aan de Vlerick Business School, aan de VUB en aan het IMT in India. Hij is de oprichter van Kounselor Consulting BV, dat advies verleent aan grote institutionele beleggers.

Voorheen was hij hoofd beleggen bij Bank Degroof Petercam, waar hij ook lid was van de groepsdirectie en de raad van bestuur.

Jan Longeval:

Ik ben zeer blij om mijn ervaring en expertise aan Finotheker ter beschikking te mogen stellen en zo tot het succes van Immotheker Finotheker te mogen bijdragen . Er is vandaag, meer dan ooit, nood aan onafhankelijk en deskundig advies.

Jan is verder de auteur van het boek "God dobbelt niet op de beurs".
Ontdek zijn boek op: www.goddobbeltniet.eu

Wij wensen Jan veel succes met zijn nieuwe taak als lid van het investeringscomité van Immotheker Finotheker.

Ook interessant

blogposts over Nieuws