Nathalie Van Driessche, 39, koos voor een zelfstandig bestaan

16 april 2019

Immotheker Finotheker is transparant eerlijk en onafhankelijk

Ze koos voor Immotheker Finotheker omdat daar de klant centraal staat en niet een omzetcijfer.

Samen met de klant kiezen voor de beste opties op financieel, fiscaal, juridisch en verzekeringstechnisch gebied past ook heel goed bij mij als persoon en heeft, volgens mij,  de toekomst.

Nathalie Van Driessche heeft zeker een breed interesseveld. Zo studeerde ze aan de KUL kunstwetenschappen. Daar heeft ze ongetwijfeld haar liefde voor de Kunsten aan overgehouden. Maar ook trokken Internationale Betrekkingen en Conflictbeheersing haar aan en dit vakgebied bestudeerde ze omdat ook politiek een speciaal interessegebied voor haar was.

In de financiële wereld deed ze eerst ervaring op bij Dexia. Later werkte ze bij Centea op de dienst nalatenschappen. Maar omdat Nathalie echt ondernemersbloed heeft werd ze zelfstandig winkelier in de modesector. Na 13 jaar werd het toch tijd voor iets anders.

“Ik heb zeker veel mooie jaren beleefd, liefde voor mode en kunst kunnen echt goed samengaan, maar de malaise in de sector gecombineerd met het dagelijks in de file staan, deden me verlangen naar een nieuwe uitdaging.

Ik zag een vacature bij Immotheker Finotheker en in Wetteren bleek nog plaats voor een kantoor en zo is het dan gekomen.

De opleiding was erg intens en de socratische methode van lesgeven doet een beroep op alle intellectuele vermogens van de deelnemers. Je moet constant scherp en alert zijn, meedenken en voorbereid zijn op een spervuur van vragen. Gaby, Christel en vooral John dagen je voortdurend uit. Er is totaal geen vergelijk met de opleiding van Belfius, (DEXIA) waar het onderwijs passief en klassikaal was.

Ik wil verder ook Steven bedanken voor zijn geduld; ik wil binnen het werken met het programma geen onduidelijkheden en blijf net zolang vragen stellen tot ik het programma, maar ook het hoe en waarom zo goed mogelijk kan doorgronden. Zijn individuele begeleiding heeft me echt geweldig geholpen”.

Nathalie hielp als vrijwilliger mensen met weinig kansen door hen bijles te geven. Maar nu, met haar nieuwe kantoor in Wetteren, heeft ze daarvoor en voor haar passie voor kunst gewoonweg te weinig tijd.

Nathalie is getrouwd en het stel heeft een dochter die luistert naar de mooie naam Anaïs.

Als hobby maakt Nathalie lange wandelingen langs de kust en in de zomer reist het gezin naar een stadje aan de Costa Brava om zich te laven aan de Catalaanse sferen.

Sinds 2 jaar is ze judoka, haar dochter zette haar op dit spoor, de club was op zoek naar nieuwe volwassen leden, dus staat ze nu wekelijks op de tatami om lichaam en geest te trainen.

Welnu Nathalie, Immotheker Finotheker wenst je echt heel veel succes in Wetteren

Word jij één van onze 25 nieuwe financiële adviseurs / kantoorhouders?

Immotheker Finotheker blijft groeien en daarom zoeken wij maar liefst 25 financiële adviseurs om dit jaar nog te starten. Om straks je eigen kantoor te openen of als versterking in een bestaand kantoor.

Bekijk onze vacatures