<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=3611446539079698&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Stefaan Deheegher koos ook voor Immotheker Finotheker

13 augustus 2019

Waarom heb je voor Immotheker Finotheker gekozen?

"Wat me bij Immotheker Finotheker het meest aansprak was het neutrale advies. Je bekijkt met de klant wat hij of zij nodig heeft; en dan geef je correct, eerlijk en genuanceerd advies over alle mogelijke oplossingen, met vermelding van voor- en nadelen. Daarna laat je de klant zelf de keuzes maken.

Bij een bank of andere financiële instelling komen de eigen producten in vrijwel 100% van de gevallen in beeld. Een adviseur van hen kan dus bijna nooit onafhankelijk advies geven. Dat kan ik nu wel. Je kunt kiezen uit veel verschillende financiële partners.

Verder is ook de grote mate van zelfstandigheid voor mij echt belangrijk. Ik organiseer het graag zoals ik zelf wil. En dat kon, natuurlijk binnen een bepaalde structuur."

Veel klanten besparen veel geld en gaan wat later met een glimlach naar buiten

Stefaan speelde jarenlang amateurvoetbal en ook het sociale netwerk rond deze sport is echt zijn wereld. Hij geniet ervan met mensen om te gaan zowel in de privé sfeer, maar ook tijdens zijn werk als Immotheker Finotheker. "Bij de bank moesten we een potentiële klant kost wat kost binnenrijven en ik ben blij dat we met Finotheker vanuit een filosofie en daarna echt planmatig met de klant aan de slag gaan. Wat dat betreft is er geen druk, geen targets en dat geeft een mate van rust.“

Waar maakt Immotheker Finotheker het verschil?

Het ultieme doel van Immotheker Finotheker is financiële planning voor iedereen. Een woonlening is een investering voor de toekomst, sparen en beleggen ook. Verzekeringen horen daar ook bij. Dit kaderen en begeleiden in het belang van de klant is het doel van onze organisatie.

Ook op het gebied van verzekeren is Immotheker Finotheker anders, zeg maar beter. We ontwikkelen tools om verzekeringen zowel qua kwaliteit, inhoud, service en prijs te vergelijken. Samen met de klant zoeken we dan naar de beste mix. Veel klanten besparen veel geld en komen met hun hele verzekeringsportefeuille naar ons toe en gaan wat later met een glimlach naar buiten.

Bekijk onze vacatures