<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=3611446539079698&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Tom Vercauteren ging van milieutechnologie naar Immotheker Finotheker

13 augustus 2019

Waarom heb je voor Immotheker Finotheker gekozen toen je van job ging veranderen?

“Toen ik de overstap maakte had ik een kleine 20 jaar ervaring op de teller in voornamelijk B2B-omgevingen, meer bepaald in de milieutechnologie. Hoewel het toch een uitermate boeiende sector is, miste ik het puur persoonlijk contact. Toen ik zelf in 2010 langs ’n Immotheker passeerde, wist ik dat ik dat ooit wilde worden: het menselijke contact spreekt me bijzonder aan. De complexe kluwen van bank- en verzekeringsproducten vertalen naar begrijpbare voorstellen voor particulieren én hen echte oplossingen bieden, een dergelijke job doet je als mens goed.

Een bijzonder professioneel bedrijf dat werkt in het belang van de klant

Immotheker als overkoepelend bedrijf is enorm professioneel georganiseerd en geeft de individuele Immotheker een bijzonder kader om in te werken in functie van de klant. Het software pakket staat quasi in real-time synchroon met de intrestvoeten van de verschillende maatschappijen, maar ook staan steeds backoffice collega’s ter beschikking voor zowel technische als inhoudelijke (zowel juridisch, verzekeringstechnisch als naar hypotheken toe) ter beschikking.

Persoonlijk vind ik het een fijn gegeven om zelfstandig te opereren, maar je moet er zelf wel voor te vinden zijn natuurlijk. Uiteindelijk zit je alleen, of maximaal met enkelen op kantoor, en dien je je hierin goed te voelen. Bovendien is het absoluut geen 9 to 5 job, noch een 40-urige werkweek. Maar als je flexibel bent en vol de kar te trekt voor de klant, is het gewoonweg een prachtig kader om in te werken. 

Waar maakt Immotheker Finotheker het verschil?

Het ultieme doel van Immotheker Finotheker is financiële planning voor iedereen. Een woonlening is een investering voor de toekomst, sparen en beleggen ook. Dit kaderen en begeleiden in het belang van de klant is het doel van onze organisatie.

Word jij één van onze 25 nieuwe financiële adviseurs / kantoorhouders?

Immotheker Finotheker blijft groeien en daarom zoeken wij maar liefst 25 financiële adviseurs om dit jaar nog te starten. Om straks je eigen kantoor te openen of als versterking in een bestaand kantoor.

Bekijk onze vacatures