<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=3611446539079698&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Vincent Goutorovitch van wereldreiziger naar Immotheker Finotheker

08 mei 2019

Misschien iets voor jou?

Vincent werkte eerder voor organisaties als Orange, MasterCard, Air France KLM Unicef, de WHO en andere. Europa en Afrika vormden zijn werkterrein.  Hij gaf workshops over o.a. verandermanagement, leiderschapsvaardigheden en dergelijke. Vincent maakte veel spannende avonturen mee en kan er boeken over schrijven.  Het werd tijd om echt thuis te komen.  Waarom heb je gekozen voor het franchise concept van Immotheker Finotheker?  Ik kende Immotheker als klant, bij Carol Vanmeerhaeghe in Brussel, en sprak eerder met John Romain de CEO.     

Het merk Immotheker Finotheker is ijzersterk, het imago van hen staat als een huis. Niet werken in het belang van de bank, maar alles in het belang van de klant. Geen loze woorden maar een realiteit.”     

Adviseur zijn en geen snelle verkoper past in mijn eigen werk ethiek. Woonleningen, verzekeringen, sparen en beleggen en dit alles in het kader van financiële planning is nu mijn nieuwe werkterrein.  Je bent zelfstandig met behoud van een zekere vrijheid, krijgt een opleiding op hoog niveau, werkt samen met 80 kantoren en staat dicht bij de klant. Mijn eerste klanten in Oudergem heb ik nu gezien en natuurlijk, de resultaten bleven niet uit.

Word jij één van onze 25 nieuwe financiële adviseurs / kantoorhouders?

Immotheker Finotheker blijft groeien en daarom zoeken wij maar liefst 25 financiële adviseurs om dit jaar nog te starten. Om straks je eigen kantoor te openen of als versterking in een bestaand kantoor.

Bekijk onze vacatures